Tänään olen ollut hurjan ahkera. Ensin käytiin shoppaamassa Ihanan Miehen rinkan remmeihin vähän pitoapua, Menitassa täydentämässä muutamalla kerällä lankavarastoja (pääasiassa siis täydennyskeriä + yksi heräteostos), haettiin veneestä lasti tavaraa ja kohta on lenkkeilyn vuoro.

Voguen huivelo etenee hurjaa vauhtia mutta on siinä vaiheessa että alkaa usko loppua, pituutta on kylläkin vasta reilut 40 cm mutta koko kyhäelmä näyttää jo ihan kapiselle ja möykkyiselle - tiedätte varmasti sen ennen prässäystä ja venytystä -vaiheen. Se siis tuli mukaan hyvin aikasessa vaiheessa. Huoh. No koitan koko ajan miettiä että lopputuloksesta _tulee_ kaunis ja siloinen.

Olen koittanut ystäväni Excelin kanssa tuunata (vihdoin tälle sanalle löytyi sopiva käyttötarkoitus!) erästä Sandnesin kolmiohuivimallia suorakaiteen muotoon. Saa nähdä onnistuuko langankiertojen ja kavennusten yhteensovittaminen niin. Siitä tulisi sitten joululahja parhaalle ei-neulovalle ystävälleni.

Ja ponchon hapsupäivitys... Luonnollisestikin meni kuppi niin nurin että ponhco ja hapsulangat saavat hetken valohoitoa ja mä koitan laskea ainaskii tuhanteen.