Tunnetteko kohtauksen... Jonkun asian x tekemiseen on ollut aikaa kolme kk. Tarvikkeetkin on hankittu kolme kk sitten. Kun dead line lähestyy niin välttely kasvaa...kunnes juuri kun on melkein liian myöhäistä niin alkaa tapahtua.

No, projekti oli tällä kertaa villasukat Ihanalle Miehelle. Ja jos ette tunnistaneet reseptiä niin onnea. Villasukkien piti olla tänään valmiina. Koska olen maantieteellisesti täysin eri paikassa kuin hän niin ne piti postittaa eilen - keskiviikkona siis. Maanantaina ei ollut vielä silmukkaakaan neulottu ja ke aamuna klo 8 ensimmäisen sukka oli vaiheessa kantapää valmis. No toisaalta langankin ostin vasta muutama viikko sitten (se sininen Nalle Colori) mutta SILTI.

Ja ehdin :D!!! Tiukille meni mutta päättelin viimeiset silmukat töissä kävellessäni postitädin perässä kun työkaverit tsemppasivat maratonissani ja koittivat pidätellä postin kulkua. Sukat valmisteltuun kirjekuoreen ja kolmen pisteen donkkaus. Tunsin itseni voittajaksi. Hetken aikaa mielessä kävi ajatus että mitäs jos en olisikaan ehtinyt. Mitä ihmettä olisikaan voinut tapahtua jos sukka olisikin jäänyt kesken? - Paljon. No sormet kramppasivat ja nivelet huusivat armoa koko loppuillan mutta muuten vahingot jäivät olemattomiksi.

Nyt rentouttavaa Vogueshaalineulontaa muutaman päivän ajan... Ja ehkä hetki aikaa petrolinsinisen salarakkaan seurassa.

M

PS Kiitos chilivinkistä...eikun linkistä...Johanna