Mikä olisikaan parempaa puuhaa venyvälle ja vanuvalle sunnuntaipäivälle kuin pitkäaikaisen blogisuunnitelman toteuttaminen!!

Suunnitelmissa tämä kaapista kurkkaaminen (ovea ei voi avata kokonaan etteivät langat vyöryisi ulos) on ollut kuukausia mutta juuri nyt on oikea aika.

Ensinnäkin: minua houkuttaisivat Turun neuletapaamiset mutta ujo arkaparka ei uskalla lähteä mukaan ihan incognito...joten pikainen narsisitinen tarinointi voisi auttaa asiaa!!
Toiseksi: haluaisin kuumia vinkkejä kivoista huiviohjeista tai kirjoista...kaiken maailman ponchot, shaalit ja huivit ovat sekoittaneet pääni.

Pakollinen blogikissa on olemassa ;) tosin se tekee analyysejaan vanhempieni luona. Mutta onneksi äitikin neuloo - ainakin joskus - ainakin villasukkia - joten Nirpun langoissa möyriminen ei ole vain minun vierailujeni varassa!

9066.jpg


Ja sen lisäksi on olemassa blogihevonen joka ei langoilla leiki juurikaan ;). Haaveissa olisi huovuttaa sille joskus joko ihan villasta tai sitten langasta iso huopa, kuivatusloimi tms.

 Perjantaina lähdin ostamaan kahta täydennyskerää huiviin 3,20 kpl. Ostosten loppusumma oli kuitenkin yli 60 euroa!!! No onneksi sain vastineeksi ison kassillisen lankaa mm. uutta Mohair Luxia, Kitten Mohairia ja Sisu Glitteriä.

9067.jpg

Huivista tulikin mieleen että eikö kukaan muu ole täysin koukussa Moda 3/2005 limen väriseen isoon kolmiohuiviin tai siis tarkemmin siihen malliin. Nimimmerkillä kaapissa sininen ja melkeinvalmis lime ja valmistumassa punainen... Samalla olen päätynyt siihen että Mandarin Petit on aivan loistavaa peruslankaa ja siinä on öö riittävä väriskaala!!! Olen surrut Novitan lankojen suurta vaihtuvuutta, tykkäsin kovasti Ministä ja Kotiväen Softista aikoinaan - siis ihan peruslangoista - mutta ne eivät viihtyneet mallistossa kovin kauaa (juu tiedän tiedän, se ei kai ole tarkoituskaan mutta kun olen viimeisen päälle niimmutkuentäjos-ihminen).

Olen 27-vuotias nördija ja wannabe-psykologi. Neulominen ja virkkaaminen ovat lähellä sydäntäni ja lankaa on joka paikka täynnä. Muutin juuri alkukesällä ja totesin jopa vähän tuskaisena että eihän se lopu millään (Ihana Mies totesi muuttourakan jälkeen että vaatteitten määrä yllätti hänet - hän oli laskenut että niitä jätesäkkejä olisi ollut vähemmän. Get real!!!! No en turhaan viitsinyt korjata että osaan oli pakattu lankoja...pokka piti juuri ja juuri)! Opiskelen ja teen töitä (kahtakin työtä), harrastan eläimiä, ratsastusta...olen vahvasti sitä mieltä että myös hevostelu on elämäntapa eikä vain harrastus, lenkkeilen...luen...viihdyn kavereitten kanssa ja Ihanan Miehen seurassa.

Olen juuri uusiomuuttanut Turkuun ja hämmästyksekseni 7 vuoden poissaolo on vaikuttanut...kaduilla ei juurikaan tule tuttuja vastaan. Joten nyt olisi projektina tutustuminen ja soluttautuiminen. Olen hurjan sosiaalinen ihminen joten kaipaan paljon tuttuja ympärilleni. Jokohan siinä oli liikaa infoa? Ai niin...tämä pitäisi varmaan kääntää kielille mikäli kansainvälistä suosiota haluaa???

M

P.S. Vaikka virkaminäni on mahoton kielipolliisi niin tässä relassa vapaa-ajan harratuksessa on julmettuja kielioppivirheitä ja roppakaupalla kirjoitushäröjä. Enjoy!!!