Kakkosmysteerin eka vaihe selvitetty...innostuin viime yönä neulomaan sen ja ihastelemaan Ionan kaunista lankaa. Kuva on luvassa vähän myöhemmin.

48639283_3ef80a06c6.jpg?v=0

Muuten aika on kulunut rattoisasti alpakkahuivelon kimpussa, niveletkin ovat jo kunnossa sukkamaratonista. Seuraava sukkaprojekti lienee noitten "marginaalissa" esiteltyjen muinaisjäännösten purkaminen... Toki teen niistä uudet sukat mutta luulen että on parasta ottaa uusi lähto. Nämä sinetöivät punaiselle Seitsemän veljeksen raitapainokselle käyttötarkoituksen. Ai sukat vai sääret ;), no vaikka molemmat...

Koko ajan aivo - se pieni suotu - työskentelee uusien ideoitten, myös niitten muitten ihmisten jo keksimien, parissa. Haluaisin kovasti tehdä tämäntyyppisen huivin ja ehkä sellaisen ideoinkin. Äsken olin siskon kanssa shoppaamassa ja huomasin painavani vaistomaisesti mieleen ideoita vastaantulijoitten neuleista ja kaupassa myytävistä neuleista.

Neulomiseen käytettävä aika vaan on kortilla :/.Ja se on vähän plaah ja naah. Melkein jo taivuin matkustamaan ensi viikolla Espooseen junalla että saisin sen puolitoista tuntia vain neuleille mutta tajusin itsekin miten typerä ajatus se on!!! Ei sillä, olen joukkoliikennefani jnejnejne mutta nyt on vaan fiksumpaa ajaa paikalle ihan itse. Pitkä stoori. Ja sitä paitsi mun paprika ei pysty matkustamaan junassa!!!! Varsinkin kun matkatavaraoita on mukana.

Luin neulontalistalta että pinkkiä Mohair Luxia ei ole näillä leveyksillä vielä. Ach so. Nyt ymmärrän kaiken paljon paremmin!

Olin myös ymmärtävinäni _jostain_ että jäsenille Ulla on jo avoinna. Eimaltaodottaa.

Nyt ratsastamaan kun aurinko vielä paistaa. Uusissa minichapseissa, huoks.

M