Onpas vapautunut olo! Kävin tyhjentämässä Novitan Lauttasaaren putiikin työkaverilleni ja olipas vapauttavaa shopata korikaupalla...no vajaa kaksi korillista...ilman seurauksia! Itse tyydyin vaan yhteen täydennyskerään, kerroslaskuriin (vihdoin, jihuu), neuloihin ja sellaiseen häristimeen johon kerätään pääntieltä tms. silmukoita.

Lankakaupassa vierailleena uskalsin surffailla Kristelin vinkkaamilla Jannette's Rare Yarn -sivuilla ts. shopissa ja kumma kyllä mieli oli melkein tyyni melkein koko ajan. Ei tullut suurempia houkutuksia heräteostoksiin vaikka näin paljon kaikkea mitä olen halunnut jo pitkään. Omituista. Kaikkein eniten toki haluan lankoja yhdestä kaupasta joka ei toimita Jenkkilän ulkopuolelle mitään. Huoks. Eikä mulla ole Ameriikan-tätiä tms. joka voisi langat ensin tilata.

Neulebloggaajat ovat jonkin sortin laumaeläimiä...mulla ei ole koskaan ollut mitään hinkua hahtuvan perään mutta nyt ehdottomasti haluaisin hahtuvalaukun. Ei auta vaikka miten koitan selittää itselleni että voisin ihan hyvin ostaa taas sitä Fritidsgarnia tai vastaavaa. Pahinta kai on se että tahtoo nyt eikä viidestoista päivä.

Paras mennä kerimään Kamena loppuun, sain eilen naisellisen raivarin juuri kesken kerimisen ja sen jälkeen homma onkin ollut vaan sotkujen selvittelyä...

M