Eilisen stoorini perusteella päätin aloittaa neulomisen uudelleenopiskelun. Jatkan toki oikeakätistä neulomista, saattaisi olla aavistuksen turhauttavaan vaihtaa lennosta suoraan :o. Jahka pääsen kotiin lankavarastojen ääreen niin etsin jotain mahdollisimman keskinkertaista lankaa jota on siis helppo neuloa ja jälkeä syntyy suht nopeasti jnejnejne.

*vasenkätinen ja ylpeä siitä*

Migreeni on varoitellut itsestään jo monta päivää ja silloin ei kunnollinen nukkuminen tule tietysti kuuloonkaan. Joten olen tutustunut neuleblogeihin ymäri maailman. Ajattelin laittaa kaikista hauskimmat linkeiksi tuonne jonnekin reunaan, jos vierailijatkin vaikka tykkäisivät niistä. Yksi kotimainen suosikkini on ehdottomasti Mustaa villaa. Jostain syystä se on juuri mun mieleeni.

Olisin halunnut nyt laittaa kivoja ja ah niin hyödyttömiä kuvia tähän piristeeksi mutta kameran muistikortti on autossa ja käytyäni pitkällisen keskustelun itseni kanssa päädyin siihen että eijjjaksa mihinkään autolle nyt... Joten täytyy lisätä kuvat jälkikäteen niin eiliseen tarinaan kuin tämänpäiväiseenkin.

Nyt jatkamaan kakkosmysteerin uutta vihjettä...

M