Nyt mulla on virallinen syy olla hidas!! Olin lääkärisedän kanssa pohtimassa päänsäryn syvintä olemusta ja hän päätti kokeeksi puuduttaa takaraivon hermoni. Mutta avot, nyt ei särje. Ja on oiva tekosyy jos ei ajatus luista!

Ja sitten menin taas siihen vanhaan halpaan että kun nyt jouduin kärsimään niin lankaa on saatava. Poikkesin Sylvi Salosella jonka olemassaoloa en kyllä olekaan muistanut sen jälkeen kun Turkuun muutin. Ostin vyyhdi Pirkkalankaa - kirsikanpunaista ja kokeeksi kerän punakirjavaa Regiaa.

Blogihevosen voisinkin esitellä tässä Sinisten Silmukoitten ja muittenkin iloksi. Se on jo 20-v tanskalainen puoliverinen tammamamma, musta tähtipää. Meillä se toteuttaa ratsun uraa, myöskin henkisen terapian osalta. Välillä kisataan ja välillä on hiljaisempaa. Upea tyyppi ja persoonallinen kuin mikä - niinhän ne eläimet taitaa kaikki olla. Tämän persoonallisuus on vaan sellainen että ei taitaisi sopia monelle ihmiselle *pusipusilässynlää*.

13290.jpg

Mun oli pakko alkaa muuttaa pinkkiä Mohair Luxia Kakkosmysteeriksi...pakkopakkopakko. Toinen vihje valmistuu just sopivasti kun kolmas ilmestyy!

M