Kiva hummailuviikonloppu takana. Siihen sisältyi myös aika paljon autossa matkustamista joten neuleetkin edistyivät. Blogihevonen kävi kisoissa, tosin tällä kertaa ymmärtämässä pilotin hermojen pettämisen - eli kisat meni pieleen mutta ainakin hevonen oli hyvä ja muiden suoritusta pitäydyn kommentoimasta. Mutta sai se patsastella hetken uudessa ihqussa enkkuviltissään!!!

55145289_05ba47f8f5.jpg?v=0

14383.jpg

Pinkki Mystery Shawl 2 näyttää hienolle, koitin kuvata sitä mutta senhetkisessä valaistuksessa se ei näyttänyt hääville! Huomenna paremmalla onnella. Kolmas vihje on aloitettu mutta se on kuitenkin kesken.

55145292_de106193e9.jpg?v=0

Kirsikanpunaisesta kietaisupaidasta on valmiina takakappale ja toinen hiha - inspiroiduin mustaa villaa -blogin hihamaratonista. Tosin minulla ei ole ollenkaan kerroslaskuria joten vanhalla systeemillä mennään...

Tuli mieleeni että minulla ei ole myöskään oikeita silmukkamerkkejä :( vaan käytän ainoastaan langanpätkiä. Olisi kiva tehdä merkit itse. Pitäisi varmaan hakea ensin askartelukaupasta helmiä tms. ja jotain ohuita metallirenkaita?

Tunnustan. En ole kajonnutkaan sukkiin joita mainostan kohta valmiiksi ja viimestellyiksi tuossa oikeassa palkkihöpötyksessä. Aion purkaa ne langoiksi ja tehdä niistä toki toiset sukat mutta en juuri nyt. Ainakaan noista kirjavista. Siniset ehkä teen heti uudelleen mutta Ihanalle Miehelle juuri sukat neuloneena ei taida juuri luottaa tuohon kokoon hänen ravikapuloittensa kohdalla...

M

PS Vihdoin actionia AngelYarnsilta. Wuhuu.

55145291_5bd5c8407a.jpg?v=0