Sunnuntain teksti tulee vähän jälkijunassa mutta päätin päivätä sen kuitenkin oikealle päivämäärälleen.

Isänpäivää vietettiin koko perheen voimin päivällisellä, torkuilla ;), kakkukahveilla ja yleisellä olemisella. Minä sain Sophieni valmiiksi illan kuluessa ja huomenna laitan sen pesukoneeseen jei. Muistikortinlukija on jossain kadoksissa joten yllättäen kuvia ei ole luvassa vieläkään...

Ennen perhekivaa blogiheppa pääsi karvoistaan. Se klipattiin elämänsä ensimmäistä kertaa ja täytyy kyllä myöntää että se käyttäytyi aivan hämmästyttävän coolisti vaikka se on ylipäätäänkin rauhallinen ja ottaa uudet asiat maltillisesti. Tallinisäntä totesi kerran että hän päätti koittaa mitä mahtaa heppa sanoa jos hän poraa yhden ruuvin karsinan ikkunanpuitteisiin kun tamma on vielä sisällä - totesi samaan hengenvetoon että ei olisi koittanut samaa kenenkään muun hevosen ollessa sisällä... Tamma ei ollut moksiskaan vaan tuli neuvomaan niin lähelle että hyvä kun ei turpakarvat kiertyneet poran terän ympärille :D. Sama oli meininki nyt, hepo oli välillä kaula kaksinkerroin katsomassa mitä hänen kyljyksessään tapahtuu.

Arvatenkin tästäkin ihmetyksestä saatte kuvan "sitjoskus".No klippaus on vähän keskenkin vielä.

Muuten huhkin Clapotiksen kimpussa. Minulla ei ole oikein tarkkaan aaivstusta sen lopullisesta koosta, jos pitkä sivu tulee olemaan ohjeen mukaan 55 cm niin sitten olen aika tarkkaan puolivälissä mutta täytyy tutkia asiaa - se vaikuttaa kovin lyhyelle siinä tapauksessa :o.

Sophie-lankaa jäi aniliinina vähän yli (viininpunaista jäi maksimissaan 5 metriä :o) joten siitä voisi virkata vielä kukkasen laukun kylkeen :)).

M