Lähdin töistä vasta kymmenen aikaan...siis illalla. Vain huomatakseni autohallissa että mulla on 7 kerrosta portaita käveltävänä kun hissi on rikki. Koska joka asiassa on myös hyviä puolia niin olin joka askelmalla iloinen etten minä ollut klaustrofobiani kanssa siellä hississä kökkimässä kun se jumittui. Nyt on jotenkin loppuunajettu olo, koko illan joka lihas ja lihaksen paikka särki ja kolotti. Ehkä syysflunssa vihdoin sitten huomasi minutkin? Huomenna sen näkee.

Taisin joskus mainita että en usko tekeväni Ainosta ikinä mitn. Perun puheeni. Mietin mikä lanka olisi sellaista ihanan pehmeää ja paksuhkoa ja mustaa. Ja soveltuisi sellaisten-minkä-nimeä-en-tiedä tekemiseen. Siis ei sormia mutta kämmenet peittyvät, ja "varret" jatkuvat olkavarsiin. 2x2 joustinneuletta. Ja Aino passasi. Joten ostin sellaista tänään. Clapotis on aika kammotylsää nyt kun se on yli puolivälin niin ajattelin että neulon kahta tylsää vuorotellen!

Hihittelin itselleni lukiessani edellistä kirjoitustani, siis olin taas kerran ihan sekopää. Clapotiksen pitkä sivu oli tuolloin 55 cm ja ajattelin että se on vähän vaille puolet tuosta 55 tuumasta...mut on se enemmänkin vaille puolet ja muutenkin logiikkani ontuu jopa naisen logiikaksi.

Kysymys:Miten ihmeessä löytyy muistikortinlukija?

Vastaus: Ehkä sillä tavalla että käydään ostamassa uusi houkuttimeksi?

No se täytynee koittaa. Ärsyä että niitä on kolme. Yksi on ehkä Ihanan Miehen luona, unohdin kysyä. Mutta ainakin kaksi on mulla kotona. Raivostuttaa kun kuvia on vaik kuimpal ja en pääse niitä esittelemään.

Jokohan uni tulis...eikun koittamaan!

M

PS Kiitos mm. Angelyarns-kokemuksista. Aaargh, onko siis mahdollista etten saa lehtiä vaikka niille on luvattu "myöhäisempi toimitus". Täytyy siis asennoitus ;).