Tunnustan, olen jättänyt blogirukkani heitteille viime aikoina. Tosin ei se näytä kärsineen. Sitä en tiedä ovatko lukijat kärsineet (ja onko lukijoita ylipäätään :D) mutta hyviä syitäkin tuntuu muka olevan... No nyt minut sai könyämään barrikaadille uusi Moda ja keskustelut siitä.

Taidan olla kyllä varsinainen vastarannankiiski. Tai sitten minulla on huono maku (juu makuasioista ei sovi kiistellä mutta lähtökohtana pidämme sitä että miljoona kärpästä ei voi olla väärässä :DD) koska mielestäni tässä uudessa lehdykässä oli varsin paljon kivoja ideoita. Ei ehkä suoranaisesti toteuttamisen arvoisia...mulla kun noita tossa jonossa on...mutta ensin ihastuin virkattuun kukkapipoon ja kaulahuiniin. Päätin vaan tehdä ne neulottuna. Virkattu pipo ei ole mielestäni talven juttu. Ja mitä sitten tekemään asustekokonaisuutta "eriparisena" joten toteutan huivin verkkoneuleena. Tosin reunuksen ehkä virkkaan. Kanervan värinen Pop hyppäsi kaapista tähän hommeliin.

Viereisellä sivulla oli beige neuletakki. Iiiiihana. Mietin vaan mistä väristä albiinoblondi sen tekisi... Tosin jos sen ajattelisi vähän virallisemmaksi (ehkä jotain työtapaamisia ajatellen tms) vaatteeksi niin sellaisiin mulla on usein mustat housut ja paita. Joten siihen beigekään ei olisi liian albiino???

Koirien paidat näytti ihanille. Tutun chihu saa sellaisen, samoin kaverin Russeli saa vähän modifioituna yhden paidoista.

Otsikon "Upea & värikäs folklore" alla oli ihana violetti neuletakki. Sellainen voisi muuttaa meille. Muistaakseni tuo Alfa on kivaa lankaa, vai onko se karheaa???

No, ei tuossa tietty määrällisesti yhdestä lehdestä kovin montaa mallia ollut mutta Modassahan on noita omeplujuttuja joista en juurikaan ymmärrä enempää kuin sika satelliitista... Ja joulunumerossa on aina erilaista hapatusta ;) itse kun harvemmin sorrun muuhun kuin vaatteisiin/asusteisiin/laukkuihin.

Juu ja jos joku uskoi että oikeasti toteutan nuo niin ehei, neulojallahan on määräämättömästi noita mielitekoja...

Nyt ajattelin että kun saan pääteltyä punakirjavan Regia-piponi niin alan tehdä Barbien oksusta siskolle sukkia... Siis. Ostin pätkävärjättyä Novitan Isoveljeä josta piti tulla siskolle ihanan toopermanninulkoilutusponcho. Mutta väritys ja kuviointi oli yksinkertaisesti niin kauhea että en voinut jatkaa kovin pitkään. Ajattelin että tekisin siitä iloisenkirjavasta hälle sitten sukat, pitkävartiset. Hän on villasukkien suurkuluttajat kesät talvet. Käyn katsomassa raitaväriksi jotain kirjavaan matchaavaa lankaa ja avot.

Ja taustalla toki häärin vanhojen projektien kanssa...

M