No näemmä pidinkin joulutauon ja se jopa venähti yliajalle...

Joulu meni tsempatessa ja olikin kivaa. Jouluneulomisesta vapauduttani olen tehnyt suurella innolla itselleni paitaa. Tai en kai olisi oma itseni ellen - kahta paitaa :). Molemmat alkavat kohta olla pyöröpuikoilla kainaloon asti valmiina

Minun jouluneulomiseni koostui kahdesta huivista, kolmesta parista sukkia ja parista piposta. Ei siis kovin suuri urakka. Mutta toistaalta en sitten kovin hyvin suunnitellut aikataulujakaan. Aina kun jollekin on määräpäivä valmistumiselle niin tekemisen into vähenee jostain syystä.

Yksi jouluneule on annettu lahjkortin muodossa. Äidille annoin lahjaksi Loop-d-loopista huivin vai miksikä tuota kutsuisimme... Kirjassa se on aavistuksen juhlavamman näköinen imo :).

78541328_eaaefa69e8.jpg?v=0

Ilmeisesti olin ollut kiltti tyttö joulupukin mielestä koska sain hurjan ihania lahjoja mm. ihkut mokkasaappaat siskolta, ihkut vaelluskengät Ihanalta Mieheltä, lempparihajuvetta isiltä, Knitting On The Edgen exältä, äidiltä bambuisia sukkapukkoja muutaman setin, kolme ihkua paitaa jne...ja siinä oli vasta osa!

78541331_c4ee874951.jpg?v=0

Bambut silittämättömällä tyynyliinalla.

Kuviakin ajattelin lisätä mutta vasta huomenna...

M

[Edit: Lisätty!!!]