Hyvää syntymäpäivää Suomi!!! Ja Derea :), jolle en saanut jätettyä kommenttia kun Blogspot tökki. Oli ihanaa käydä ihan rauhassa aamupäivällä kivalla kävelyllä kun maassa oli lunta.

Ullan jouluekstra on ilmestynyt! Magknits on ilmestynyt! Knitty on ilmestynyt! Eikun lukemaan.

Varovasti arvioisin että tänään neulotaan viimeinen silmukka Clapotikseen! Miten se voikin olla niin että aluksi 75% huivista eteni heittämällä, sitten tuli tuskan 5% ja nyt tämä loppu on taas ollut itsenäisyyspäivämökkeilyn puuhaa ja tosi rentouttavaa. Lankaa näyttää jävän vielä lapasiinkin. Mikä on jei, koska olen kyllä sen sortin tumpula että kun muutin heinäkuussa niin jemmasin kaikki talviasusteeni ja ne ovat vielä suunnilleen niillä teillään. Joten uusia pitääkin alkaa valmistua ja Ihanan Miehen pitää lähteä dyykkaamaan kellariin.

Muuten neulomisessa ei olekaan juuri sanottavaa, olen vielä sairastellut pätäni joten kaikki on aina suhdanteista kiinni ;).

Nyt nauttimaan Suomen synttäreistä ja kohta laittamaan kynttilät esiin...

M

PS Kiitos Kristel. Sain juuri sellaisen vastauksen Heirloom Knitting -kysymykseeni kuin olin tilannutkin ;). Tilaukseen lähtee siis myös kirja. Sen idean ja loistavuuden olin ymmärtänyt oikein.