Linnan juhlia katseltu, itsenäinen päivällinen syöty, Bond + popparit kultturellisti ineksessä :), Ihana Mies nukutettu. Heräsin viime yönä törkeään painajaiseen viideltä ja en tienny pimeäsä paniikissa osannut varjella toisen unta vaikka tiedän hänet varsinkin aamupuolella hyvin herkkäuniseksi. Lueskeltiin lehtiä kunnes mulla alkoi silmä lupsua ja sitten hän siirtyi toisen huoneen sohvalle lehtien kanssa nukkumatta ilmeisesti varsinaisesti enää sen jälkeen. Vähän pyhmää ja ajattelematonta multa vaikkakin hän sanoo että kaikki meni just niin kuin pitikin!

Mä siis neulon niitä Clappyn viimeisiä kerroksia ja virkaan yhtä toistakin kaulahuivia, irkkaan, bloggaan, surffaan ja selaan Loop-d-Loopia samalla. Tällainen yöhetken multitask on mun mieleen just eikä melkein. Toki silleen että aamulla ei tarvitse herätä aikaisin :).

Päätin kuvittaa tätä kirjainjonoa jollain ja sainkin vinkin paikkaan jossa voit tehdä itsesi näköisen South Park -hahmon :DD. Sarjan fani en ole mutta hahmojen diagnostiikka ja rakenne on tuttuja. Tässä siis Puolipylväs-Aqu South Parkissa:

22004.jpg

Jos jaksaisi valvoa vielä sen hetken että tekisi varren ekaan clappy-a-like lapaseen :)!

M