...enkeli suorastaan!

Siis minä! Tänään sain lahjuksia postin välityksellä. Siis sikäli ei lahjoja että itse olen tilannut ja kaverini Visa maksanut. Rakastuin oitis tuohon pehmeään. Tuo tuoksuva (saako sanoa haiseva) ja värikäs testataan ehkä jouluna...ehkä uuden vuoden vaihteessa mutta ei just vaihtuessa. Vielä kovasta kolmikosta puuttuu tilaamani Folk shawls. Mutta Ad Libris kertoi jo edellispäivänä että se on matkalla. Toivottavasti ehtii jouluksi!

76387885_6f468f0f36.jpg?v=0

Lornas Laces -sukkalankaa, värinäiiiiiihana Vera

76387600_31c0f7da34.jpg?v=0

Kool Aideja, ja niitä on lisää :)).

Ei, en ole niitä ihmisiä joitten pitää saada ostaa itselleen lahjoja. Ajoitus on ihan sattumaa ja ehkä ennemminkin niin päin ajateltu että kun en ole oikein jouluihminen niin tämä kaikki materia pitää sit puuhissa. Ai miksi se satakiljoonaa kiloa vanhaa lankaa ei pitänyt ;)? Jos oikeasti edes mietit tuota kysymystä et ole lankahamsteri. Ja jos et ole lankahamsteri en kuuntele lankoihin liittyviä mielipiteitäsi vakavissani...

Get Knitted lähetti muuten myös kynänsä (hassusti ilmaistu) ja joulukarkkia :). Ja kaikki tuli minulle asti tosi nopeasti, tein tilauksen 13. tai 14. päivä. Eilen postisetä oli jättänyt ilmoituksen että paku ei mahtunut postiluukusta.

76387604_536a37a2d3.jpg?v=0

Kool Aiditkin tilasin suunnilleen samaan aikaan.

Minulle tulee kyllä lahjottu olo (siis kun kaikki on maksettu tai tulee maksettavaksi kuukauden päästä niin ne tuntuu jo lahjuksille) kun Amazonista tilaamani kirjatkin saapuvat ymmärtääkseni Suomeen ja minulle ihan tammikuun alussa. Jei.

Nyt on vielä vähän jouluneulontaa kesken. Päätin että neulon ahkerasti aattoon asti, isi ei varmaan pahastu ekstrasukista ja jos ne eivät valmistu niin hänellä on nimpparit heti tammikuun alkupuolella.

Siskon Clapotis valmistuu aika nopeaa tahtia, totta Terhi, purkaminen on v-mäistä niin myös silmukoitten pudottelu. Mutta olen luvannut itselleni että maksimissaan kolmen pudotetun silmukan jälkeen "puran" ne alkuun asti. Apuvälineenä on kynsisakset joilla voi vähän avittaa jos mohair käyttäytyy mohairisti. Huivista tulee ilmava ja lämmin ja ihku.

76387601_950182b410.jpg?v=0

Huh, sohvakin on ihan mohairinen, uskokaa tai älkää se on oikeasti punainen.

Pakko hommata arsenaali tarrarullia ;).

M