Mä olen sikahuono tekemään uutta ulkoasua.Vuoden vaihteessa piti uusien tuulien puhaltaa mutta katsotaan nyt ;).

Poikkesin sen lisäksi kertomaan vielä että aion tehdä systerille syndelahjaksi Tubeyn Knittystä. Aika mageesti nimittäin systerini oloinen paita. Ehkä en tee sitä Debbie Blissistä niin kuin ohjeessa kun en ole koskaan päässyt ko. lankaa hiplaamaan vaikka Vilmiinalta sitä saisikin varmaan aika nopeasti. Nyt täytyy lyödä viisas pää...öööö...vaikka seinään ja miettiä vaihetoehtoja ja vieläpä sillä silmällä että lankaa saisi myös Turusta - ainakin mustana (täällä on esim. Dropsin Alpacaa muutamassa luonnonvärissä jne. mutta muut värit joutuu tilaamaan). Siis tuohan olisi jotain Novita-paksuista lankaa varmaankin mutta no thanks. Haluaisin että se olisi jotain muuta kuin jäykkyyttä ja kutinaa... Nalle ei ehkä olisi relasti neulottuna liian paksu mutta preferoin pehmeyttä tällä kertaa.

Eli jos joku tuntee Debbie Blissin Cashmerino Aranin niin vastaavia ehdotuksia otetaan vastaan Turku - Tampere - Pk-seutu on toiminta-alueeni :). Vaikea miettiä korvaajaa kun ei koskaan ole nähnyt mitään alkuperäisestä langasta.

Ja sitten...en olekaan jatkanut tätä sivistysten sarjaamun lempilinkkeihin hetkeen.Vierailkaa ihmeessä katsomassa miten Rose-Kim knits.Tykkään blogista ja oheistoiminnasta. Paljon just mun silmääni ja aivoani miellyttäviä pohdintoja ja visioita.

Jäikö vielä jotain...ehkä ei. Haa...oliskohan Piikko-Pirran Merialissa tarvittavia värejä...Tubeyn värejähän voi vähän muokata saajan värityksen mukaan. Eikun tsekkaamaan.

Yötä murut!

M