Jouduin jättämään edellisenkin postauksen julkaisun täksi päiväksi koska olin yllättäen kadottanut kameran muistikortin... Tonttu mikä tonttu. Otin sen lukijasta, kävelin eteisestä olkkariin ja koneelle ja siinä välissä olen laskenut sen käsistäni. No valjastin alkuperäisen minikortin käyttöön koska postaus oli aika kuvariippuvainen.

Tänään postisetä toi Folk Shawls -kirjan. Jei. Pakko kehua nyt Ad Libristä oikein urakalla. Siellä on uskomattoman hyvä valikoima neulekirjoja. Sydäntä lämmittää esim Heirloom Knitting joka maksaa 46 ecua + aika mitättömät postikulut. Kirja - siis tuo edellämainittu - tuli noin viikossa, olisiko ollut viikonloppu + 4 arkipäivää ja jouluruuhkan aikaan kuitenkin.

76387603_655565d271.jpg?v=0

Yksi vyyhti Veraa (se joka puuttuu eilisestä kuvasta) on keritty ja herramunjee kun kerä on ruma :DD. Mutta neulepinta on aika ihkua joten Minnan suohirviöefekti toistuu ilman suon värejä. Muutenkin huomaan olevani usein samoilla linjoilla Minnan kanssa, Clapotiksen samankaltaisuuden lisäksi olen minäkin metsästänyt Rowanspuni DK:ta Eau de Nil -värisenä ja nytpä ajattelin tilata sitä paikasta josta Minna onnistui sitä metsästämään.

Sairastuin eilisen ja tämän päivän aikana angiinaan. Huoh. Se on pitkä stoori mutta angiina on Akilleen kantapääni - se iskee 12 tunnissa niin ärhäkkänä että kerran lääkäri torui miksi olen odottanut hengen viimeiseen pihahdukseen ennen kuin olen tullut lääkäriin. Seuraavana päivänä ei olisi kuulemma tarvinnut omin jaloin tulla. Vähän hänkin hätkähti kun kerroin että kurkkukipu alkoi 12 h sitten iltakasilta ja aamulla heräsin kuumehoureisiin. No nyt siis olen saikkarilla huomisen.

Sairastuminen vaikutti kovin ikävästi joululahjaneulontaan. En ehtinyt saada Ihanan Miehen Strato-sukkia valmiiksi ajoissa. Tai siis kyllä ne valmistuvat ajallaan, hän saakoon lauantaina valokuvan niistä :).

76387884_c4f1407502.jpg?v=0

Siskon Clapotis sen sijaan ehtii valmiiksi asti. Nyt on jäljellä enää kavennukset ja se oli omankin huivin kohdalla nopea vaihe vaikka silmukoita oli huomattavasti enemmän.

Perteistä en sen sijaan ehtinyt ottaa kuvaa, ne matkustivat Italiaan aika hätäiseen valmistumisen jälkeen.

72233962_9c0b0ddb70.jpg?v=0

Turhanpäiväinen täytekuva Perttien vaiheesta yksi n päivää sitten...eka varsi tehty.

Jokohan uni tulisi. Aamulla heräsin 0400. Päivällä lyhyen työreissun ja kuumeen nousemisen jälkeen nukuinkin vaatimattomat 4 h että ei ihme ettei väskää etenkin kun hengittäminen ei vielä tahdo sujua vaakatasossa.

M