Mä olen taas kerran ihan pihalla...nyt tunnustakaa kuka yllättyi ;). Huomasin äsken että oikealla (---> tuolla) oleva loota "Uusimmat kirjoitukset" bugaa ja lujaa. (Vrt. vähän niin kuin rulaa...mut ei sinne päinkään.) Miksi? Kävin Blogilistalta läpi muita Vuodatus-blogeja ja kellään joitten sivuille osui ei itse asiassa ollut tuota ominaisuutta käytössä. Osuinko vain sattumalta sellaisiin blogeihin vai tietääkö kaikki muut jotain mitä minä en ;).

No täytyy katsoa palautuuko viimeiset entryt suosiolla vai pitääkö niitä alkaa päivittää manuaalisesti.

Derealle piti sanomani että ensimmäistä painosta näyttää minunkin Last Minute Knitted Gifts olla joten suurikiitos korjauslistatiedosta!

Päätin mallitilkkukokeilun jälkeen että siskon synttärituubi tehdään kaksinkertaisesta Drops Alpacasta. Siitä sain täydellisen tiheyden aikaiseksi ja neulos on pehmeää ja mukautuvaa jne. Lisäksi Alpacaa on laaja värikartta. En haluaisi muutella värejä liikoja, ruskea ei ole kyllä henkilökohtainen suosikkini mutta se sopii valmiiseen lopputulokseen ja eihän siitä minulle tulekaan...

Täytyy viikonloppuna pistäytyä Menitan haarakonttorissa kun Turusta ei saa suoraan hyllystä koko väriskaalaa. Ajattelin tänään käydä katsomassa josko mustaa kumminkin olisi niin voisin jo aloittaa muiden töiden ohella *grin*.

M