Kiitos ylläpitäjlle nopeista reaktioista :), viimeisimmät entryt palasivat kuosiinsa hyvin nopeasti!

Vanilla85: Tuo kyseinen laatikko on itse luotu eli se ei kuulu oletussettiin :).

Lapsenusko ja sinisilmäisyys on ikuista. Olin niin innoissani blogin nimenvaihd...eikun lisäyksestä että oletin koko Neuleblogistanin asukkaiden suunnilleen skoolaavan ja hihkuvan sille. Lopputulos: ei inahdustakaan :DD. Nyt tiedän miksi mua verrataan pikkuterrieriin - Napoleon-kompleksi...

Käsityörintamalta ei juuri uutta. Työkaverini kertoi että hän haluaisi tehdä kännykälleen kivan suojapussukan ja kyseli mitä lankaa ja minkäkokoinen koukku kannattaisi olla ja osaako hän ja näytänkö hänelle perussilmukat. Toki lupasin hänelle koukun ja lankaa koska pussukkaa varten on turha ostaa isoa kerää 7 Veljestä. Ja jos hän innostuu niin saa toki pitää loput ja vaikka yhden koukkujen numero 4 kokoelmasta... No innostuin tuossa yön aikana kokeilemaan itsekin kännykkäpussukkaa ja siitä tulikin aika hauska. Jätin sen esimerkiksi hyvin taidoistaan epävarmalle Satulle ja toinen työtoverini lupasi neuvoa häntä alkuun :). Olen levittänyt neulontaintoa nyt työtovereihini koko syksyn ja talven ja se tuottaa tulosta. Ainakin neljä ihmistä on innostunut niin että ovat aloittaneet jonkin työn ja tekemisen lomassa innostuneet lisää ja toisin sanoen saaneet sen valmiiksikin. Upeaa!

Itse olen jatkanut roosaa paitaa, toinen hiha tekeillä. Sitten alkaakin jännä raglanosuus... Eikun hihan kimppuun taas hetkeksi :)).

Ai niin Uusi Moda. Ei hirveän sykähdyttäviä juttuja. Olen huono myöskään ensivilkaisulla ihastumaan. Ne joihin oitis ihastun eivät ole lopullisia suosikkeja :)

M

Siskoa meinasin lahjoa Tubeyn lisäksi jollain aloituspakkauksella.Ehkä jonkun peruspaidan ohje muokkauksin, lankaa, puikot ja jonkin lainen innostava kannustin mukaan.