Kyllä se näin on että olympilaisten kaksi parasta hetkeä oli määris nänniin ja se että neule valmistui :D. Vaikka hurraa Suomen joka mitalista. Toki hopea aina hetken harmittaa niin kuin lätkäjoukkueenkin kohdalla mutta pian se kääntyy Suureksi Saavutukseksi. Mulla on nyt jo vieroitusoireita, pitääks oottaa neljä vuotta taas enne kuin näkee kaikkia talvilajeja samaan syssyyn???

Helminalle: Kiitos kysymästä, silmä on jo mun omasta mielestä normaalin tasolla mutta Ihana Mies näki koko virityksen vasta tänään ja kun sanoin ihan polleana että saa katsoa ja ronkkia, arvaa kumpi oli se kipeä niin hän sanoi 2 m päästä että varmaan toi oikea koska se on ihan turvoksissa ja punainen :D. Mutta siis "käyttöaste" on jo ihan normaali. Vieläkään en mielelläni kulje ulkona auringonpaisteella. Tänään olin jopa pari tuntia janyt on ihan roska silmässä -olo.

Täsä se si on. Eikö siitä vaan tullutkin aika hieno!!!

104620100_8d067d6a36_m.jpg

It's finally here!! And look how beautiful it...i mean She is ;). Colour is perfect for me but it's kind of lame in the picture. Hooray, gold metal is mine!!!!! Too.

Ykkösversion kanssa jatkan nyt telmimistä ja päätin että teen noita käännöksi pikku hiljaa. Olisi tosiaan ollut helpompi esim laittaa langat kierroksella 7 kuin lopuksi. No "onneksi" mä jouduin purkamaan koko etu&takakappale-kompleksin. Senkin opin tästä olympianeuleesta että taidan jatkaa pituutta vähäsen ja sehän pitää tietty tehdä helmapuolella kun kavennukset osuu about oikein kuitenkin.

104678719_8aafd122ae_m.jpg

Siinä tärkeimmät, on sikakivaa selailla olympiablogia, siellä on toinen toistaan upeampia kisasuorituksia!

M