Toinen postaus peräkkäin, jonka kirjoitan toista kertaa... Eilinen katoaminen ei ollut kyllä mun moka vaan ennemminkin kosminen keskisormi näyttäytyi.

Uusi Moda onkin tehokkaasti ruodittu useammassa blogissa. Pääkirjoitus otti tosiaan kivasti kantaa nettineulontaan mutta ajankohta mietityttää tietty ;) kun just kuukausi sitten saatiin kilpailijalta vähemmän mairittelevaa palautetta. Toistaalta sillonhan siitä on puhuttava kun aihe on hot ja vau. Ja neulonta netissä on viime kuukausina ollut hot :)). Olen sama mieltä kuin päätoimittaja, netistä saa hyvin paljon neulomiselle.

Itse lehden mallit eivät oikein sykähdyttäneet, se valkoinen palmikkotoppitms ja korallinvärinen neuletakki (joka on osittain poikittain neulottu) ovat ehkä sellaisia malleja jotka toteutan? Neuletakki on ehkä vähän väärä ilmaisu kuvaamaan vaatetta koska se oli mun mielestä enemmän kesäinen asuste neuletakin kuosissa :)). Kerrassaan kivan näköinen.

109966890_079c691699.jpg?v=0

Nalle-huivi
Leveys: n. 170 cm
Langanmenekki: hapsuineen n. 150 g

Mä vähän siirryn työstä toiseen ja mitään ei tule valmiiksi asti. Sain Nalle-huivin valmiiksi ja hapsuihinkin. Sen jälkeen tein työkaverilleni Heidille yhden mallikukan Novitassa olleeseen ponchoon. Heidin mummo on mielettömän taitava ja nopea virkkaamaan ja neulomaan mutta hänelle oli tullut ohjeitten lukemisesta luomisen tuskaa joten teen mallikukan mitä mummo voi sitten kopsata. Hänelle se on tutumpi ja luontevampi tapa. Innostuin siinä samassa virkkaamaan kukkia itsellenikin. Eilisen aikana syntyi kymmenkunta ja kun toisen mokoman saan valmiiksi niin tadaa - siinä on sivutuote kolmiohuiviin tarvikkeet. Muutama muukin työkaveri on kauniisti koittanut vedota sisimpääni ja tilata sellaisen ponchon mutta periaatteessa mulle käy niin että pakkoneulonta = neulonta aikarajalla on hirveän stressaavaa en tiedä miksi... Sama pätee siis virkkauksiin :p. Joten katsotaan josko kukkia syntyisi hyvällä tahdilla niin voisin sitten yllättää jo kerran tylytetyn työkaverin iloisesti.

109966891_6f55194367.jpg?v=0

Ideanani oli että 7 Veljestä + Kid Mohair = Starsky. Mallitilkun tiheys oli täydellinen 16 s ja montako-kerrosta-se-nyt-olikaan!! Nähtäväksi jää tuleeko siitä hyvän tuntuinen. Mulla kun sattui olemaan n kerää valkoista Kid Mohairia kaapissa. What was I thinking...ne on varmaan tarvinnut saada halvalla koska en kyllä keksi mitä kummaa voisin tehdä valkoisesta mohairista. No jonkinlaisia huiveja ehkä mutta muuten se ei kuullosta mun yhdistelmälle.