Derea: Hehee, yllytä hullua ;) eli toki selitän... Eli aluksi tehdään johonkin langanpätkään muutama ketjusilmukka joista poimitaan kaksi puikoille. Niillä neulotaan ainaoikeaa kuusi kerrosta. Sit sulla on sen mallinen kappale jossa on alareunassa se ketjusilmukkalanka, yläreunassa kaksi silmukkaa puikolla ja sit kaksi sivua. Siltä "menosuuntaan" olevalta sivulta ts. siltä minkä puolelle huivin lanka on poimitaan 3 silmukkaa (mä tein sen vaan neulomalla). Sit puikolla on ne kaksi alkuperäistä ja kolme poimittua. Siihen samalle puikolle napataan vielä sen apulangan purkamisesta "syntyvät" kaksi silmukkaa.

Sit puikolla on seitsemän silmukkaa ja niillä aletaan tehdä piirroksen mukaan. Luulen että toi aloitus on vaan siksi tuollainen että se on siis ja ettei siihen keskelle tulisi mitään hötökohtaa. Voi kyllä olla et sillä on joku suurempikin seksuaalinen merkitys :D.

Esim. yhdessä Mysteryssä aloitus tehtiin samassa kohtaa huivia (keskellä pitkää sivua) mutta siinä ei tehty tuollasia kommervenkkejä.

Mallikuvio oli yllättävän helppo ja selkeä. Mulla on tosiaan nyt vielä Butterflyt kesken. Se on vaan hankalampaa lankaa neuloa :o. Mut ihanaa.

Katri: Olisin enemmän kuin kiinnostunut, siis todella. Joten count me in :)).

Vanilla: Kiitos vinki...eistä. Mä en ollut yhtään tajunnut tuota tulevaisuuteen tallentamista!

Mä haluaisin laittaa kaikkia hassunhauskoja laatikoita tohon sivuun mutta sit varmaan häviää se vähäinenkin infoarvo :/. Kun silmissä on yhtä sekamelskaa.