Tekele ja tuunaus -blogissa on virinnyt loistoidea neuloa myös paralympialaisten aikana! I'm in. Hitto miten mä pohdinkaan aikatauluneulontaa just viikko sitten... Mutta tämä(kin) oli liian houkutteleva ajatus. Viisas nainen yhdistäisi Project Spectrumin paralympialaisiin mutta hei, täällä ei ole nähty viisaita naisia... Siispä aloitin Top Wooleista, niistä sinisistä, miehekkeelle jotain kättä pidempää...tai ainakin lämpöapua nakeille.

Itse asiassa tämä onkin suuri haaste minulle joka ei ole koskaan neulonut sellaisia...ööö...oikeasti, mikä niitten nimi onkaan? Sellaiset torimummon hanskat :D. Niihin tulee siis "lapasläppä", puolikkaat sormet ja muu osuus lapasten lailla. Mulla on vähän hakusessa nämä räpylöihin vedettävien juttujen termit. Kämmek(kä)ät? Mutta onkos niissä läppä? No kuitenkin, sellaiset aloitin Top Woolista ja aion vielä vuorittaa kämmenosan fleecellä. Hih, siis sisäpuolelta...

Apua, kaupat ovat auki kolme varttia ja ruokakaupassa on pakko käydä...lisähölinät ja kuvat mm. paralympialaisprojektista myöhemmin illalla.

M