Auria on vierottanut mua bloggaamisesta tehokkaasti. Okei, pari ekaa päivää sen tein minä itse ;) mutta nyt Aurialla oli YLI VUOROKAUDEN mittainen katko. Oli heillä joku vikakin. Mutta silti. Okei, tiedän myös että pari kuukautta sitten joukko ihmisiä oli ilmansähköä pari vuorokautta. En vertaa meidän tilanteitamme mitenkään... Mutta kyllä saa vähän kyrsiä kun olisi ollut tärkeä hommakin tehtävänä. Saati sitten neuleaiheista surffausta. Eikssaakkii.

Ostin tänään patterit kameran jeiiiii. Koska siivotessani siivosin akkulaturin Jemmaan, antijeiiii. Illalla kun kotiudun niin räpsin loisto-otoksia tuotannostani *silmien pyörittelyä*

Huomenna alkaa oranssi/keltainen kuukausi. Mä olen vähän huono molempien värien kanssa. Joten ostin kerän oranssia 7 Veljestä (tämän kerroinkin jo). Tosi surffaillessani ihania nettikauppoja löysin vaikka mitä ihanaa oranssia. Ja keltaistakin. Mutta lupasin itselleni että en ala kohtuuttomaksi tämän Project Spectrumin kanssa.

Nyt jatkamaan vähän töitä ja sitten paparazziksi neuleitten keskelle.

M

PS Oli kuulkaa hurja olo kun ratsastin blogihevosella mittaamattomalla jäätiköllä. Ensin hiukan pelotti mutta sitten huomasin että kyllä, kuusi hokkia / kavio on hyvin pitävä juttu ja jääkin oli ihan haurasta ja pehmeää. Se oli pehmentynyt jo paljon lisää eilisestä! Pian meillä on jälleen hiekkakenttä!