Tiedättekö sen tunteen kun on jotain (lankaa) jota ensin meinaa melkein väkisin ostaa - jokin siinä kiinnostaa vaikkei vielä tiedä että mikä. Onhan se vähän kallista ja värikin on vähän räikeä ja vastaaviahan saa paljon halvemmalla eikä se nyt olis niin pakko juttu. Nyt olen sitten pyöritellyt asiaa kuukauden mielessäni ja eilen jotenkin tajusin että munhan ON saatava sitä. Ja pian.

Kyseessä on RYC Cashsoft Aran, bongasin sitä Menitan Outletista ja nyt on varmaan pakko mennä hakemaan sitä sellaista pinkkiä kotiin... Ei voi (taas kerran) kuin onnitella itseään.

Sain vihdoin kuvatuotoksenikin purettua ja käsiteltyä. Vähän niissä on värit hakusessa kun ei paistanut aurinko ja olen kerran yrittänyt pimentää kartanoni itäsiiven :p tehokkaasti niin pimeää oli... Sen lisäksi käsittelin kuvat GIMPillä joten hakusessa on sekin.

122525075_a74f8beae4.jpg?v=0

Tekeillä on Kevät.huivi Ziinan ohjeitten mukaan Silke-Tweedistä, oikeasti vähän on vähemmän punainen mutta ei nyt oikein löytynyt oikeaa sävyä (jaa no punaiselle se tuossakin näyttää). En oikeastaan ennen tajunnutkaan miten nerokas ohje on ennen kuin koitin. Kiitos Ziina!!!

122525078_cb1d5d1f73.jpg?v=0

Pinkit kukat ystävän ponchoon ovat valmiina, olisiko niin että yksi vai kaksi kukkaa puuttuu mutta tarvitsen niihin ja hapsuihin yms. vielä yhden kerän lankaa. Hitto miten kukkaVUORI näyttää lattealle kaksiulotteisena. Niitä on oikeasti paljon :p.

Tiedättekö sanonnan anna hullulle pilli... Sitä voisi nyt siteerata suoraan "näytä hullulle neuleohje". Ja Cairbre näytti Ullan kautta :D. Mikä voisi näyttää paremmalle mustan muuten mitäänsanomattoman takin kanssa??? Siis ei mikään. Ja kun varastoissa sattui olemaan kolme kerää just tuota ohjeessa käytettyä lankaa niin aloin sitten hommiin...

122525077_9c2d5ed219.jpg?v=0

Huivin mallikuvio on i-h-a-n-a. Pingotin sitä vähän malliksi.

122525076_b4c12684ca.jpg?v=0

Siinäpä tärkeimmät. Yllättäen Mystery Shawl on vielä pingottamatta... Kahtellaan huomenna.

M

PS. SARIP kiitos blogihevosta mairittelevasta kommentista ;). Pitäisikin näyttää kuvia kevätkuosista...