Eilen illalla oli valloillaan varsinainen jännitysnäytelmä kun tuli alpakkaisen Kevät-huivin päättelyn aika. Olin ihan vakuuttunut että jos jätän yhden, huom yhden n. 5,5 cm levyisen kuvion tekemättä niin huivista tulee liian pieni ja naah ja plaah. Joten sit eikun uhmaamaan kohtaloa pienen lankanyssykän kanssa.

Ja riittihän se, jäi ylikin. Kokonaiset 25 cm :D. Viimeisten silmukoitten päättelyyn lainasin lankaa sieltä aloitushännästä... Sissus että tuollainen asia voikin jännittää :D. Mut ajatelkaa että jos koittaa pienentää lankavarastoaan ja sit pitääkin ostaa kahden metrin takia kokonaan uusi kerä niin sit ei oo kivaa. Tosin jos olisin joutunut sen kerän ostamaan niin olisin ehkä tehnyt pari lehdykkää vielä JA olisin ainakin saanut sen haluamani 5 ainaoikeinkierrosta huivin loppuun - nyt siinä on kaksi.

Otin hienoja kuvia tästä mytystä häntineen mutta en saanut niitä Ihanan Miehen videokamerasta ulos mitenkään ja omaa kameraa ei ole nyt käsillä ja Ihanalla Miehellä on oma kameransa reissussa iltapäivään saakka. Joten ehkä sit...

Huivista tuli _niin_hieno_!!!! Nyt pitäisi tikuttaa se Silk-Tweedistä valmisteilla oleva huivi loppuun, ei ole siinäkään paljoa jäljellä. Ja leskenlehtien lanka sen kuin riittää, mikä on hyvä koska se ei ole ihan valmiin pituinen vielä :p.

M

PS Huhuu pääsiäispupuni - nyt mulla on jotakin hyvin tiukasti kiinni keuhkoputkissa & lämpöä vielä että jos vielä kerran loisit parantavan katseesi tänne. Tai muuten huomenna lääkäri saa laskea kylmät kätösensä...