Johtuukohan Tiinan paranemistoivotteluista vai mistä - olo on jo huomattavasti parempi. Näin kyllä pimeitä unia koko yön mutta ehkä seuraavalla kerralla otamme yskänlääkettä mitan kanssa eikä suoraan pullosta ryypäten :D.

Tajusin että en ole koskaan tehnyt Fifiä! Vaikea selittää mistä tämä ahaa-elämys syntyi mutta pidän itseäni jonkin verran poikkeuksena ja omituisena. Yleensä nimittäin olen vielä suht helposti laumasielu kun joku keksii kivan ohjeen. En tiedä tulenkohan koskaan sellaista tekemäänkään kun rakastuin niin kovasti Kevät-huivin malliin. Onhan ne toki kaksi ihan eri asiaa mutku.

Taikajakkuun sen sijaan sain inspiksen ihan joitain päivä sitten ja nyt mietin vaan sopivaa lankavaihtoehtoa. Niina teki sen Tusshenasta - siinä saattaisi olla itua. Mulla vaan ei ole Tusshenaa joten se tietäisi kansainvälistä shoppailua. Minkäköhänlainen Taikajakku tulisi Tennesseestä isohkoilla puikoilla????

Mulla ei ole edelleenkään voimia kuvata tähän mitään joten nauttikaa verbaalisesta annista (teidän ei edes tarvitse kuunnella raakkumista...)

M