Kyllä, mä muistin oikein että Menita Oulet on keskiviikkoisin auki. Ja menin siis sinne. Oikein kunnon lohtushoppailemaan. Repeenkö mä nyt vai heti. Ostin korillisen punaista lankaa :D:D.

Meinaan tehdä jonkun Mielityn huiveista siitä kirkkaasta Alpacasta...väri ei ole edukseen kuvassa ja olisi mulle liian räikeä mutta kun käytän mustia/valkoisia vaatteita niin pitsinen huivi tulee varmaan olemaan hyvä.

193306199_6b909fef55_m.jpg

Annoin pirulle pikkusormen ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni RYC Cashsoft Aranista väri 005...Kaupassa oli kymmenen kerää. Voipi olla ettei se riitä suunnitelmiin mutta käyn City-Menitasta vielä katsomassa ja sitten vaikka tilaan jostain jos ei samaa erää löydy. En ole kovin nuuka siitä että yksi (kokonainen) kappale olisi eri värierää kun ei kyseessä ole valkoinen tms lanka.

193306200_9795a148fe_m.jpg

Sitten ostin neuletakillisen Recordia, karpalon/vadelmanpunaista... Tässäkään kuvassa en saanut värejä kohdalleen kun tosiaan pitkällä objektiivilla saa kuvata toiselta puolelta tölliä :D.

193306202_28324c312e_m.jpg

Sokerina pohjalla...kirjaimellisesti...on Ihanan Miehen tuliaiset Londontownista Harrods Belgian Luxury Chocolate. Paketti on niiiiiin kaunis että millä mahdan manipuloida suklaat käyttöön...

193306203_d5e02faabf_m.jpg

Mä en normaalisti tykkää suklaasta joten Ihana Mies tuo usein kaikkia ihanuuksia tuliaisiksi. Everybody wins...minä saan namisuklaata ja hän ei joudu kiireessä miettimään tuliaisia aina alusta :D.

Nyt menen tapaamaan 3-4 ystävääni kaupungille, tosi kiva juttu. Näemme harvoin ja yhtä en ole koskaan nähnytkään. Yhteinen nimittäjämme on nimittäin hevosnettitsydeemit. Sen sijaan yksi heistä on blogihevosen hoitaja ja hyvin läheinen ystäväni (nyt vaan töissä Hkissä kesän) joten kuka sanoi että netti on sosiaalisesti rajoittunutta hommaa :D.

Sit voiskin vielä diilata itsensä pk-seudun neuletapaamiseen. Pitää ottaa selville onko niitä kesäaikaankin!

M

PS Tuli muuten mieleen että joitain viikkoja sitten lueskelin paikallislehteä vanhempieni luona ja siellä oli juttu nettineulonnasta med Marjut o Niina...oiskohan ollut muitakin ihmisiä jutussa haastateltuna!! Hieman yllätyin koska toi on tosiaan muutaman Turun alueen ja parin pikkukunnan paikallislehti mutta luulen että tuo oli siis joku juttu joka on myyty ja ostettu useampaan lehteen kun kyseessä oli joku kesäliite.Voi olla että siitä on ollut puhettakin jossain mutta olen hyvin harvakseltaan seurannut blogeja tai neulekeskusteluja alkukesän.