Mä taas ilmottautuisin bloggaajien joukkoon ellen ole jäänyt jo oven taakse jonossa :D.

120097.jpg

Hämmentävän paljon töitä on kesken mutta pikku hiljaa kai jotain alkaa valmistuakin:

- uudesta SK-lehdestä se valkoinen toppi pitsineuleella valkoisesta Tennesseestä

- sama värkki Katian xxx kunhän äiti ehtii käydä lankgan valkkaamassa. Sit taitaa tulla silkukoille laskemista. Nooo...määhän olen guru. Purkamaan ainakin

- Ihanan Miehen neulepusero Samoksesta koki inspiksen puutteen

- Se ihmeellinen rimpsuhärpätin (joka kuulemma on uudessa Kauneimmat Käsityöt -lärpäkkeessä) Katian mallistosta. Haarukkapitki oli helppoa mut sit tosiaan iski kauhistus ja nyt kävin vähän Piikko-Pirrassa ihmettelemässä lisää - siinä kopsatussa mallissa kun ei ollut valmiin huivin kuvaa niin oli vähän vaikea mielikuvituksettoman ihmiset lähteä randomilla touhuamaan nauhoja yhteen.

- Edellisestä Modasta sekä se vihreä palahuivi (teen Suvista) että se raidaqllinen kietaisutoppi (teen valkoisesta Suvista). Jälkimmäinen on nimpparilahja siskolleni. Puhuttiin n kk ennen nimppareita että haluisko hän sellaisen ja hän innostui mutta pyysi etä värejä vaihdettaisiin. Tuossa kaksi viikkoa sitten (yli kk nimppareitten jälkeen) hän kyseli että miten toppi edistyy. Värivalintojahan se vielä odotteli...mut nyt melkein valmis.

Eikö muuta - höh höh.

- Ai niin yksi normis lanksuista virkattu kolmiohuivi hassusta tikapuulangasta ja Mandarin Classicista, Näin moisen Käsityö-Elisassa ja oli pakkkkko saada!

Kuvia lupaan het kun joku noista valmistuu *viheltelyä*.

Kuvata kelpaa koska ostin Canon EOS 350D:n, palasin siis Canonin gängiin enkä kadu!!!

Laitetaan tähän postaukseen kuvia vauvadobberista joka ei ole enää ihan vauva...

120098.jpg

M

PS Vauva osaa miettiäkin...tod näk kolttosia

120099.jpg