Lähdin tänään Soukkaan koska siellä on Menita Outlet, apteekki ja kauppa jossa on hyvä hevi-osasto. Kaksi kärpästä ja yksi pahe samalla iskulla. No olisi varmaan pitänyt seurata kesän ajan jotain listoja tms. koska Menita Outlet ei näytä olevan heinäkuussa kuin keskiviikkoisin auki. Apteekkikin piti minun lääkkeitä niin kaheleina ettei niitä ollut varastossa. Kävin siis ruokakaupassa...

Cittarissa myöhemmin pääsin hiplaamaan ekaa kertaa Novitan syksylankoja. Lullen että toteuta Modan kansikuvaneuleen Jengasta, se tuntui kivan pehmeälle ja "löyhälle" vrt. mikä takavuosien talvilanka mahtoikaan olla mistä oli yhtenä talvena normaali versio (järkkyä jäykkää narua) ja seuraava Soft (siihen en koskaan kajonnutkaan). No jos joku muistaa langan nimen ja tykkäsi siitä niin minulta voi hakea 10 kerää mustaa pois :D.

Muut Novitan talviuutuudet eivät oikeastaan alunperinkään kiinnostaneet. Ne neon-jutut voivat olla hauskoja lasten asusteisiin???

Mä olen hädin tuskin saanut kesäneulonnan käyntiin kun pitäisi jo vaihtaa syksymodeen. En siis kommentoi uusimpia lehtiä :D.

Ei ole edes mitään hassunhauskaa kuvaa näytettäväksi. Päivitykset laahaa ja laatikoitan pitäisi päivittää. Menkää pois täällä ei ole mitään nähtävää...

M, kesä ja kärpäset