Upea sunnuntai...vai mitä sanotte tästä-mikä-tämmöisen-rehun-nimi-nyt-onkaan! Kesän se on ollut vihreä ja sitten parin päivän ruskan ;) jälkeen se kaiketi sitten pudottaa lehtensä. Okei, nyt tuli tosi paha lapsus, mulla ei siis ole aavistustakaan tosiaan mikä tuon pusikon nimi on tai miten se käyttäytyy... Mut tuolla se rehottaa Ihanan Miehen takapihalla.

11174.jpg

Jihuu. kiva tuntematon neulojatoverini auttoi minua neulontalistan hätähuutooni vastaamalla. Kiitos hänelle kovasti ja vaivannäöstä seuraa myös palkkio!

11175.jpg

Koitin väkertää kuvia Voguen huivista, parempi ehkä kuitenkin jo alkuvaiheessa todeta että sen väri on siis 7120 mikä oli äärimmäisen vaikea juttu kuvata... Eli keskiharmaasta vaaleanvihreään oli värien kirjo eri kuvissa mutta koitin valita suht siivot tähän. Ja alkuvaiheen kuvia lisäsin omalle paikalleen katseltavaksi. Niissä näkyy se mikä näistä uusimmista puuttuu eli aaltoileva reuna. Kovasti olen mietiskellyt että teenköhän ollenkaan huivin päihin ohjeessa neuvottuja kommervenkkeja, vai olisiko tuo kiva noin.

11176.jpg

Minnan galleriasta bongasin aivan mielettömän upean huivin edellisesta Voguesta (jota mulla ei vielä...kään ole). Toki ajattelin tämän meneillään olevan jälkeen tehdä sellaisen. Vaan onkohan niissä sit lopulta niin hirveästi vaihtelua etenkin jos en tee tähän "päätyjä"???

Tänään oli suru puserossa - ne on ne vaihtelevat kotiolot - ja päätin toteuttaa asian kirjaimellisesti, eli otin jäähyllä olleen paitaprojektini käsittelyyn. Voguen huivia hoputtaa parin viikon päästä seuraava Kiva Ilta...ai mutta taitaa siihen ollakin kuukausi joten ehdin varsin hyvin sivupoluille välillä.

Ajattelin tänään maailman tärkeintä asiaa...eli tietty blogini nimeä. Puolipylväs on kauhean hauska kun kerran virkkasin koko kesän mutta nyt syksyn saapuessa homma hiipii kokonaan neulomiseksi joten pitäisköhän tästä sitten tehdä Puolipylväs & yliveto tai jotain muuta... No tarkkailkaa otsikoita ;).

M