...täällä Venus. Yllättäen edelleenkään ei ole tarjota kuvia ihanista töistäni - ne ovat kaikki kamerassa odottamassa parempaa hetkeä. Viime päivät ovat sujuneet haahuillessa mutta neuloessa.

Huomasin juuri että edellinen kirjoitukseni on kadonnut. Siis yksinkertaisesti bittiavaruudessa. Syy ei kuitenkaan ole tekniikan tai nörttien tai järjestelmän jnejnejne. vaaan ainoastaan sen että viime kirjoitusta lopetellessani telkkarini hajosi hyvin näyttävin menoin. Refleksit pelasivat ja sain härvelin irti sähköverkosta ajoissa mutta kas kummaan juuri valmistunut selostukseni viikon aikana valmistuneista töistä jäi lähettämättä ;).

Voguen ihana shaali etenee, siinä vaiheessa kun olin neulonut koko mallikerran yhden kerran osasin jo lukea kuviota hyvin. Mikä on jei ja kivaa koska en ole mitään pitsineuleita (= reikäneuleita) juuri neulonut. Syynä on yksinkertaisesti ollut ehkä laiskuus skarpata langankiertojen ja kavennusten kanssa. Itse asiassa reiät ovat olleen vuosikausien tauolla.

11178.jpg11177.jpg

(Alkukuvat on lisätty 25.9.)

Häpeän myöntää että punainen kolmiohuivi sen sijaan on saanut viettää hiljaiseloa ja mietiskellä tulevaisuuttaan.. Noniimmutku...nyt on puuvillahuivien aika tältä kesäkaudelta ohi. Vene nostetaan ensi viikolla ja sain ottaa käyttöön uuden syksytakkinikin.

Nyt olen Ihanan Miehen luona ja päätin aamupäivän viihdykkeeksi ennen ankaraa työntekoa lähteä käymään Lauttasaaressa Novitalla! En ole siellä aikoihin käynyt ja vaikka päätinkin että lankoja on nyt tarpeeksi kuukauden parin ankaraan neulomiseen ja ja vaikka Novitan tämänhetkinen valikoima ei juuri ole kovasti ilahduttanut niin menen silti. Siellähän voi olla vaikka mitä löytöä? Eikö niin?

Siis lankoja on tarpeeksi vaikka parin vuoden yhtäjaksoiseen neulomiseen se on ihan selvä...nyt puhuinkin vain niistä syksyn suunnitelmiin hamstratuista. Huokaus. Miten rikas mahtaisin olla ilman lanka-addiktiota? No nyt olen köyhä mutta onnellinen.

Raporttia Lauttiksesta seuraa...

----

Myöhemmin samana päivänä ;). Lauttiksessa on vierailtu ja nyt on hirveä migreeni (asiat eivät kai liity toisiinsa????) ja tihrustan ihan varovasti näyttöä ettei alkaisi taas salamoida. Mut pitihän mun tulla teille kertomaan että Kolme kerää sitä-vaaleeta-joka-on-jo-varsinaisesti-myynnistä-poistunut Hippyä asuu nyt meillä, vaaleanpunaista Floricaa ja mustaa Butterflyta. Lisäksi Novitalla jaettiin ilmaiseksi pois vanhoja lehtiä, Novitaa ja Modaa vuodelta 2004 ja siitä muutama vuosi taaksepäin.

Ja arvon Kielipoliisikin on näemmä kunnioittanut blogiani läsnäolollaan. Pitääpä oikein huomenissa arvostaa tätä ääneen... Mutta voidaan kaikki miettiä siihen asti että miksi neuleblogissa pitäisi olla seksiä. Kun sitä varten mulla on seksiblogi. Ja miksi seksi ylipäätään olisi yhdistävä tekijä kaikissa blogeissa?

M