Olipas hurjan kiva huomata tervetuliaiskommentteja :). Kiitos kaikille. Täytyy tosiaan myöntää että blogilistalle en olisi muuten älynnyt liittyä ja Fifäkään en ole koskaan neulonut (!) vaikka suunnitelmissa on sekin ollut.

Tuon puolivaloisan/puolipimeän (hih, riippuuko se nyt siitä onko optimisti vai pessimisti) lankakuvan pohjimmaisena on ruotsalainen käsityölehti Ingelise. Se on aivan ilmeisesti Suuri Käsityökerho -tyyppinen ompeluunkin keskittyvä lehti mutta kannen mohairneule kiinnosti ja päätin ostaa lehden. Mielestäni se sopisi minule vallan hyvin roosan värisenä - neule siis... Näin myös Köpiksen Zarassa ihanan mohairponchon joka jäi henkariin kiireen takia. Sen mallineule oli samantyyppinen joten ajattelin että voisin Ingelisen ohjetta koittaa muokata vähäsen.

Minä en ehdottomasti ole koko neuleen suunnittelija - muuten itse suunnitteluun menisi niin paljon aikaa ja vaivaa että en koskaan pääsisi toteuttamaan. Joko mallin tai mallikuvion pitää olla edes vähän hollilla. Usein ostan kaikki mahdolliset lehdet mitkä käsiin sattuu ja siltikään en välttämättä toteuta yhtään neuletta lähellekään sellaisenaan. Ehkä olen sitten se-joku-lintu-mikä-munii-toisten-pesiin...oliko se nyt käki.

Moda-huivi valmistuu pikku hiljaa, nyt olen onneksi jo siinä vaiheessa että kaventumista on tapahtunut jo paljonkin. Tuntuu aika turhauttavalle huhkia sitä yli kahden metrin leveyttä kun pituussuuntaan ei näy mitään edistystä :). Eilisilta sujui kivasti puhelimessa leperrellessä ja samalla virkatessa.

9107.jpg

Seuraavana on suunnitelmissa tehdä blogiin oma ulkoasu ja sitten alkaa koota galleriaa. Eli eikun hommiin! Ja punaisempi Kitten Mohair näyttää toivottavasti pian tältä.