Juu ensinnä korjaus edelliseen. Siis huivia ei ole 180 m niin kuin Cairbre sanaili...mun sanailun pohjalta vaan lankaa huiviin on tuhottu taas sen verran!

Huomasin just että kun kävin torstaina ostamassa täydennyskeriä Menitasta niin olinkin vahingossa ostanut väärän sävyistä jotain-vihreän-tyyppistä tuohon huiviin. Täytyy katsoa jos olisi kuitti tallella niin voisin vaihtaa kerän tai muuten täytyy hukata se johonkin. Mulla kun on niin paljon mielitekoja lankojen ja töitten suhteen että ei kannata ehdoin tahdoin pitää vääriä keriä ajatuksella jos tulis idea.

Ja sitten siihen aiheeseen mikä oli iihihiin arvoinen ;). Eli kävin eilen Käsityö-Elisassa ja sinne oli tullut pinkkiä Mohair Luxia. Ja jotain ihanaa turkoosinsävyistä. Ja oranssia. Ja aika montaa muutakin väriä. Oisko niitä ollut yhteensä nyt kymmenkunta, vähän alle. No meille muutti tietty sitä pinkkiä ja sit yksi kerä turkoosia (jonka siis oletan olevan eri väriä kuin se vihreä).

Ihan tylsäätyhmää kun migreeni keikkuu koko ajan uhkailemassa! Huomenna toivottavasti se selätetään kokonaan kun pääsen lääkäriin. Peukut pystyyn.

M

PS Ei kuvia. Kameran muistikortti on autossa ja on ihan liian hankalaa muistaa tuoda se hallista ylös.

------

Edit: MITÄ! Mun 1 kk juhla blogin suhteen on livahtanut ohi. Ja kun sen tajusin niin tajusin myös että tänään tulee 4 v kavioliittoa täyteen blogihevosen kanssa. Skål! Ja kuukausi sitten juhlittiin yhteisen taipaleen 10-vuotisjuhlaa :).

aimitennnintykkäänmerkkipäivistä