Tämä saattaa vaikuttaa sille kuin lukisitte muutaman kuukauden takaista postausta mutta ei, Vuodatus ei ole seonnut eikä kukaan muukaan. Mä sen sijaan meinasin seota näppäryyteeni. Taas oli pari kuukautta aikaa tehdä ihan normaalit pertit sukat. Niitten valmistumisen ehdoton takaraja on huominen elikkäs maanantai. Tein puolitoista sukkaa tänään. Jotenkin koko ajan on kivoja projekteja joten sininen itseraidoittuva Seiskaveljestä ei suorastaan innostanut.

Sukat menevät Italiaan asti italialaisen työtoverini sukulaiselle joululahjaksi joten Novitaa maailmalle. Laskeskeltiin että jos ne saa huomenna hyvin litteänä postiin niin ne voisi kulkeutua vielä jouluksi. Ei, niin laiskis en ole että olisin venyttänyt aikataulua itse vaan monen tapahtuman summana sukat voidaan lähettää vasta ja viimeistään (=exactly) huomenna.

Eilen sain loistavan idean, siskolle Clapotis joululahjaksi. Tänään Idolsien ajan olen toiminut tuumasta ja hyvälle vaikuttaa. Kitten Mohair on lankana ja tulkoon tästä nyt mun virallinen mohairkokeilu Clappyksi. Yksinkertaisesti rakasn sitä huivimallia, sen lisäksi se on hyvin nerokas. Kokoa on helppo vaihdella ja langalla ei ole väliä jne. Tuosta tulee kaulahuiviksi leveähkö mutta en ajatellut tehdä siitä huippupitkää. Sisko arvostaa enemmän sellaista huivia jonka saa kaulaan lämpimästä ja ylimenevän osan siististi kaulusten alle.

M