Vuodatus lakkoili tänään päivällä, siitä yksi haamupäivitys. Olin taannoisessa kyselyssä sitä mieltä että olisin valmis maksamaan blogipalvelusta (dejavu...olen tainnut meuhkota tästä ennenkin). Perusteluni on se että sitten voisin rauhassa mököttää katkojen aikana ja olla diiva. Nyt ei oikein passaa kun saa ilmaiseksi tällaista loistopalvelua käyttää. Ei niitä katkoja nyt niiiiiiiin usein ole :) ja aika lyhyitäkin yleensä ovat.

Movable type olisi tietty kliffa mutta mulla ei ole serveriä koneella, domain-palveluntarjoajan kautta sellaista olisi muistaakseni mahdollista käyttää mutta mitä muuta voi odottaa nörtiltä kuin että emmäjaksaottaa selvää...

Ostin muuten tänään lankaa. Huoks. Ihkua Silke Tweediä ja ihkua Alpacaa sellaisena likaisenliilana (jälkimmäistä siis). Alapcasta on ihan pakko tehdä Bird's Eye Shawl kun Joku teki sellaisen olympiatyönä ja se oli upea kuvassa.

Olen muuten usein miettinyt että onkohan tuo kuuluisa Joku samankaltainen kuin paikka nimeltä Jemma. Joku saa syyt ja kunniat ja kaikki kadonneet tavarat on paikassa nimeltä Jemma. Ehkä Joku asuu Jemmassa... Jep, vähän psykedeelistä mutta sain ekan kerran ruokaan tänään n vartti sitten. Ja verensokerini tekee aivan kammoja kun se on liian alhaalla. Nimim. tavarat jo melkein kahdesti tänään pakannut ja jakanut :D.

M