Onko kukaan koskaan neulonut Garnstudion Parisia? Entä Cotton Viscosea? Minä en ole kumpaakaan rekisteröinyt koskaan edes nähneeni mutta päätin korvata ne molemmat Tennesseellä. Siis lisää hyviä ideoita muhimassa...

126305998_9d17c3bb18_m.jpg

Ihastuin kovasti tähän Dropsin malliin. Toppi on tehty Parisista ja neliöt Cotton Viscosesta. Ajattelin Menitasta katsoa lankoja seuraavalla kerrallanyt koitan kyhätä Tennesseestä samantyylistä.

Nyt on ollut vähän hiljaisempaa neulerintamalla - Kevät sen kun etenee, samoin Leskenlehti-huivi, MS on edelleen pingottamatta ja paralympialaishuivi kuvaamatta. Kuka yllättyi???

Mitään oranssia tai keltaista en ole aloittanut mutta tiedän tekeväni sukat joko uusimmasta IK:sta tai uusimmasta Knittystä (siis se on ihkauusi!!!).

Onneksi on lyhennetty viikko mulla on jos jonkinmoista kolotusta ja kipeyttä :o kunhan en saisi lähipiirissä jyllännyttä kuume&vetopois-tautia.

Laskin muuten että olen käännyttänyt kymmenkunta ihmistä työpaikalta neulomaan ja/tai virkkaamaan :D. Ihan yksin en ole tätä kumminkaan tehnyt koska meillä on siellä toinenkin kokopäivä-Martta :)). Opetuslapset ovat nopeita oppimaan työn jälki on huippunäyttävää! Moni ei ole vaan tajunnut että ihan perussilmukoilla saa tosi upeita luomuksia aikaiseksi. Joku ei ollut koskaan uskonut pystyvänsä tekemään mitään pitsikuviota koska "langankierto" kuullosti pelottavalle ja sen merkitys ei auennut...

M